Varaosien lähetyksessä voi esiintyä viivettä kesälomamme 1.7-28.7 välisenä aikana

TUME NOVA COMBIN UUSI MALLI ENSIESITELLÄÄN OKRA-NÄYTTELYSSÄ

Super Nova Combi

Tume-Agri Oy tuo OKRA-maatalousnäyttelyyn uuden konemallin: Super Nova Combi.

Koneessa on säilytetty Nova Combissa hyväksi koetut rakenteet; koneessa on täysin uudistettu ISOBUS-yhteensopiva ohjain sekä lukuisia uusia ja päivitettyjä mekaanisia ominaisuuksia.

– Maatalous tehostuu jatkuvasti ja asiakkaamme ovat kyselleet entistä monipuolisempia, modernimpia ja erilaisiin olosuhteisiin sopivampia kylvökoneita. Yleiskylvölannoitin entistä paremmalla kulutuskestävyydellä on tavoite, joka Super Nova Combissa toteutuu.

Super Nova Combissa on ISOBUS-ohjain; koneen voi kytkeä ISOBUS-yhteensopivaan traktoriin, ja konetta voi käyttää traktorin omalta terminaalilta. Syöttölaitteita käyttävät neljä sähkömoottoria: 2 kpl lannoitteelle ja 2 kpl siemenelle. Näin kone on vapaasti puolitettavissa sekä oikeasta- ja/tai vasemmasta reunasta. Sekä siemenen että lannoitteen kylvömääriä on mahdollista säätää portaattomasti ajon aikana. Koneen ohjaus vastaa nykyajan ja tulevaisuuden tarpeita täsmäviljely huomioiden.

Koneen säiliökokoa on kasvatettu yli 20 %, ja myös rengasvarustus on suurempi. Rengastus on porrastettu ajosuunnassa. Ajosuunnassa porrastettuja ovat lisäksi vantaat ja työsyvyyttä ohjaavat etupyörät. Näin on saavutettu ylivertainen läpäisevyys vaikeissakin olosuhteissa. Koneen vakiovarusteisiin kuuluvat hydraulinen jälkiäes, itsekelautuva pressukansi sekä jämäkät ja turvalliset astintasot. Huollettavuuteen ja käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Esim. lajikkeen vaihto on helppoa.

Työleveydet ovat 3 ja 4 metriä. Vastaavasti säiliöiden tilavuudet ovat 4000 ja 5500 litraa. Vannaspainotuksen maksimi on 200 kg/vannas.

Nyt markkinoilla oleva Nova Combi pysyy valikoimassamme ja sitä kehitetään edelleen. On asiakkaita ja markkina-alueita, joissa käyttäjät eivät halua sähköisiä ohjauksia ja käyttöjä. Perinteisempi Nova Combi pysyykin vahvana uudemman tekniikan rinnalla!

Tuotteemme löydät OKRA-näyttelystä osastolta A 94.

Super Nova Combi lehdistössä:

Urakointi uutiset: Uutta Tumelta -Super Nova Combi

Maaseudun Tulevaisuus: Tumeagri lisäsi älyä uuteen kylvökoneeseen

Lisätietoja:

Heikki Sola

+358 40 51 11 545

heikki.sola@kauppa.tumeagri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *